Kundaliniklasser i Stockholm onsdagar med pass 17:15 och 19:00. Drop-in möjligt i mån av plats för 180 kr. Lokalen är som tidigare "Deva"/"Heart and Hand" på Allhelgonagatan 5 vid Skanstull.

I en studio underööpnande på Stora Torget i Gnesta kommer det starta en klass på tisdagar kl 17:30. Start 7 September och den första kursen är 10 gånger. Alla nivåer välkomna. Skicka ett mejl för mer info och för att anmäla ditt (icke bindande) intresse.

För att reserverar en drop-in-plats:
jannespetz@gmail.com eller 0707-64 45 30.

Yogaklasserna under vårterminen kommer som tidigare ha ett upplägg med ett fysiskt pass, djupavslappning och sångmeditation till levande musik. Avslappningen kommer att fördjupas med hjälp av gong-gong - läs mer om gong och yoga här.

Både nybörjare och erfarna yogautövare är välkomna. Det är ju så att kundalini yogan inte behöver delas in i nivåer eftersom man får ut effekten av de fysiska övningarna även som nybörjare. Vi tränar kropp och sinne dvs vi vill hitta närvaro, meditation och inlyssnande i både rörelsen och vilan. Alla grundläggande tekniker gås igenom varje termin. Varje termin går också in i detalj på en eller ett par av yogans alla delområden.

Mejla eller ring för anmälan. Rabatt för arbetslösa och pensionärer.

Hitta hit

Kurslokalen ligger på Allhelgonagatan 5.

Visa större karta